V. Ingatlanfejlesztés Napja

2017. november 20.

V. Ingatlanfejlesztés Napja

2017-ben, ötödik alkalommal rendeztük meg Ingatlanfejlesztés Napja című programsorozatunkat, november 20-án. Célunk az volt, hogy bemutassuk, az ingatlanfejlesztő „szakma” sokszínűségét, sokrétűségét és, hogy nagy hangsúlyt fektetünk a jövő nemzedékre, a jövő szakembereire, ezért 2017-ban is kiemelten foglalkoztunk ezen a napon a diákokkal. V. IFK Hallgatói Ötletpályázatunk címe: „Ingatlanfejlesztési tanulmány készítése megajánlott témakörökből mentorok támogatásával” volt.

A pályázóknak a következő témákból választhattak: Váci út – Iroda boulevard, Nyugati tér – Eiffel Csarnok, Károly körút – Városháza Park, Műegyetem Z épülete.

Nyertes pályázatok

Az I. helyezett prezentációja (Powerpoint, 154 MByte)
Az I. helyezett videó formátumban (videó, 124 MByte)

II. helyezett (Powerpoint, 784 MByte)

III. helyezett (PDF, 4 MByte)

Képgaléria

Gálavacsora képek

Programok

8.00 – 9.00 Kerekasztal beszélgetés a Jazzy rádió Millásreggeli című műsorában
Téma: az ingatlanfejlesztés múltja, jelene és jövője

14:00 – 15:00 Interjú az Info Rádió Aréna c. műsorában,
Dr. Takács Ernővel, az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület elnökével

18.00 – Gálavacsora szakmai partnereink számára – IV IFK Talentum Díj 2017 átadása
80 fős gálavacsora az IFK szakmai partnerei számára, díszvendégekkel
(helyszín: Gerbeaud Étterem, Átrium terem, Budapest, Vörösmarty tér 7-8.)

• Elhunyt Kovács Attila

Az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület (IFK) tagvállalatai és elnöksége búcsúznak az innovatív ingatlanfejlesztőtől, kiváló szakembertől, inspiráló kollégától és nagyszerű baráttól, Kovács Attilától.

2021. február 16.

• Ingatlanfejlesztők: az irodaházak felkészültek az irodahasználók visszatérésére

Az irodaházak üzemeltetői felkészültek rá, hogy a járvány enyhülésével egyre több dolgozó tér vissza a munkahelyére a home office-ból – jelentette be Takács Ernő, az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület (IFK) elnöke.

2020. május 20.