2017. november 20.

V. Ingatlanfejlesztés Napja

2017-ben, ötödik alkalommal rendezzük meg Ingatlanfejlesztés Napja című programsorozatunkat, november 20-án. Célunk, hogy bemutassuk, az ingatlanfejlesztő „szakma” sokszínűségét, sokrétűségét. Nagy hangsúlyt fektetünk a jövő nemzedékre, a jövő szakembereire, ezért 2017-ban is kiemelten foglalkoztunk ezen a napon a diákokkal. V. IFK Hallgatói Ötletpályázatunk: „Ingatlanfejlesztési tanulmány készítése megajánlott témakörökből mentorok támogatásával”.

A pályázóknak a következő témákból van lehetőségük választani: Váci út – Iroda boulevard, Nyugati tér – Eiffel Csarnok, Károly körút – Városháza Park, Műegyetem Z épülete, Városliget – közösségi terek, Balatonkenese – Kenese Golfközpont.

PROGRAMOK:

8.00 – 9.00 Kerekasztal beszélgetés a Jazzy rádió Millásreggeli című műsorában
Téma: az ingatlanfejlesztés múltja, jelene és jövője

14:00 – 15:00 Interjú az Info Rádió Aréna c. műsorában,
Dr. Takács Ernővel, az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület elnökével

18.00 – Gálavacsora szakmai partnereink számára – IV IFK Talentum Díj 2017 átadása
80 fős gálavacsora az IFK szakmai partnerei számára, díszvendégekkel
(helyszín: Gerbeaud Étterem, Átrium terem, Budapest, Vörösmarty tér 7-8.)

A Váci úti irodafolyosó

„A Váci úti irodafolyosó”

2017. november 20-án jelent meg az V. Ingatlanfejlesztés Napja alkalmából a Budapest Anno újabb kötete.

A Szabadság tér Budapesten

„A Szabadság tér Budapesten”

2016. november 17-én jelent meg a IV. Ingatlanfejlesztés Napja alkalmából a Budapest Anno újabb kötete.