Tevékenységünk

Az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület munkájával arra törekszik, hogy a magyarországi ingatlanfejlesztéseket világos szabályrendszer alapján, a funkcionalitás szempontjainak szem előtt tartásával, esztétikusan és gazdaságosan lehessen megvalósítani a tulajdonosok, a felhasználók és az épített környezet használói érdekében.

Ingatlanfejlesztői Kerekasztal - csoportkép

Ezt a célt az IFK elsődlegesen az alábbi programok megvalósításán keresztül kívánja elérni:

• világos, átlátható és kiszámítható településfejlesztési, építéshatósági szabályrendszer elérése
  • a tagvállalatok társadalmi felelősségvállalási tevékenységének kiterjesztése, az épített környezethez kapcsolódó társadalmi értékek fokozott védelme
  • szakmai kapcsolatok kiépítése és ápolása itthon és nemzetközi szinten egyaránt, az ingatlanpiaci szereplők között és az ingatlanpiac és a gazdaság egyéb ágainak szervezetei között
  • az ingatlanfejlesztés szakmai színvonalának emelése
  • közös fellépés a hatóságok által szervezett nyílt, az épített környezettel kapcsolatos tanácskozásokon
  • az ingatlanfejlesztéssel kapcsolatos oktatási programok támogatása.

Tanácsadóink

Tóth Csaba
Polvika László
Ormai és Társai CMS Cameron McKenna LLP – Dr. Czike Gábor
Kővári Tercsák Salans Ügyvédi Iroda
KPMG Tanácsadó Kft.
dr. Madej György – ügyvéd
Deloitte Üzleti és Vezetési Tanácsadó Zrt. – Dr. Kóka Gábor
Pentamer Kft.

• Elhunyt Kovács Attila

Az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület (IFK) tagvállalatai és elnöksége búcsúznak az innovatív ingatlanfejlesztőtől, kiváló szakembertől, inspiráló kollégától és nagyszerű baráttól, Kovács Attilától.

2021. február 16.

• Ingatlanfejlesztők: az irodaházak felkészültek az irodahasználók visszatérésére

Az irodaházak üzemeltetői felkészültek rá, hogy a járvány enyhülésével egyre több dolgozó tér vissza a munkahelyére a home office-ból – jelentette be Takács Ernő, az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület (IFK) elnöke.

2020. május 20.