Tevékenységünk

Az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület munkájával arra törekszik, hogy a magyarországi ingatlanfejlesztéseket világos szabályrendszer alapján, a funkcionalitás szempontjainak szem előtt tartásával, esztétikusan és gazdaságosan lehessen megvalósítani a tulajdonosok, a felhasználók és az épített környezet használói érdekében.

Ingatlanfejlesztői Kerekasztal - csoportkép

Ezt a célt az IFK elsődlegesen az alábbi programok megvalósításán keresztül kívánja elérni:

• világos, átlátható és kiszámítható településfejlesztési, építéshatósági szabályrendszer elérése
  • a tagvállalatok társadalmi felelősségvállalási tevékenységének kiterjesztése, az épített környezethez kapcsolódó társadalmi értékek fokozott védelme
  • szakmai kapcsolatok kiépítése és ápolása itthon és nemzetközi szinten egyaránt, az ingatlanpiaci szereplők között és az ingatlanpiac és a gazdaság egyéb ágainak szervezetei között
  • az ingatlanfejlesztés szakmai színvonalának emelése
  • közös fellépés a hatóságok által szervezett nyílt, az épített környezettel kapcsolatos tanácskozásokon
  • az ingatlanfejlesztéssel kapcsolatos oktatási programok támogatása.

Tanácsadóink

Tóth Csaba
Polvika László
Ormai és Társai CMS Cameron McKenna LLP – Dr. Czike Gábor
Kővári Tercsák Salans Ügyvédi Iroda
KPMG Tanácsadó Kft.
dr. Madej György – ügyvéd
Deloitte Üzleti és Vezetési Tanácsadó Zrt. – Dr. Kóka Gábor
Pentamer Kft.

IV. Ingatlanfejlesztés Napja

2016-ban is megrendeztük az Ingatlanfejlesztés Nap című programsorozatunkat. Célunk, hogy bemutassuk azt, hogy az ingatlanfejlesztő szakma milyen színes és sokrétű.

„A Szabadság tér Budapesten”

2016. november 17-én jelent meg a IV. Ingatlanfejlesztés Napja alkalmából a Budapest Anno újabb kötete, fogadják szeretettel!

„A budapesti bérházépítés aranykora”

2015. november 20-án jelent meg a III. Ingatlanfejlesztés Napja alkalmából a Budapest Anno újabb kötete.