Tevékenységünk

Az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület munkájával arra törekszik, hogy a magyarországi ingatlanfejlesztéseket világos szabályrendszer alapján, a funkcionalitás szempontjainak szem előtt tartásával, esztétikusan és gazdaságosan lehessen megvalósítani a tulajdonosok, a felhasználók és az épített környezet használói érdekében.

Ingatlanfejlesztői Kerekasztal - csoportkép

Ezt a célt az IFK elsődlegesen az alábbi programok megvalósításán keresztül kívánja elérni:

• világos, átlátható és kiszámítható településfejlesztési, építéshatósági szabályrendszer elérése
  • a tagvállalatok társadalmi felelősségvállalási tevékenységének kiterjesztése, az épített környezethez kapcsolódó társadalmi értékek fokozott védelme
  • szakmai kapcsolatok kiépítése és ápolása itthon és nemzetközi szinten egyaránt, az ingatlanpiaci szereplők között és az ingatlanpiac és a gazdaság egyéb ágainak szervezetei között
  • az ingatlanfejlesztés szakmai színvonalának emelése
  • közös fellépés a hatóságok által szervezett nyílt, az épített környezettel kapcsolatos tanácskozásokon
  • az ingatlanfejlesztéssel kapcsolatos oktatási programok támogatása.

Tanácsadóink

Tóth Csaba
Polvika László
Ormai és Társai CMS Cameron McKenna LLP – Dr. Czike Gábor
Kővári Tercsák Salans Ügyvédi Iroda
KPMG Tanácsadó Kft.
dr. Madej György – ügyvéd
Deloitte Üzleti és Vezetési Tanácsadó Zrt. – Dr. Kóka Gábor
Pentamer Kft.

IV. Ingatlanfejlesztés Napja

Idén is megrendezzük az Ingatlanfejlesztés Nap című programsorozatunkat. Célunk, hogy bemutassuk azt, hogy az ingatlanfejlesztő szakma milyen színes és sokrétű.

„A Szabadság tér Budapesten”

2016. november 17-én jelent meg a IV. Ingatlanfejlesztés Napja alkalmából a Budapest Anno újabb kötete, fogadják szeretettel!

„A budapesti bérházépítés aranykora”

2015. november 20-án jelent meg a III. Ingatlanfejlesztés Napja alkalmából a Budapest Anno újabb kötete.