VII. Ingatlanfejlesztés Napja

2019. november 20.

VII. Ingatlanfejlesztés Napja

2019-ben, hetedik alkalommal rendeztük meg Ingatlanfejlesztés Napja című programsorozatunkat, november 20-án. Célunk az volt, hogy bemutassuk, az ingatlanfejlesztő „szakma” sokszínűségét, sokrétűségét és, hogy nagy hangsúlyt fektetünk a jövő nemzedékre, a jövő szakembereire, ezért 2019-ben is kiemelten foglalkoztunk ezen a napon a diákokkal. VII. IFK Hallgatói Ötletpályázatunk címe: „Ingatlanfejlesztési tanulmány készítése megajánlott témakörökből mentorok támogatásával” volt.

A pályázók a Déli Pályaudvar fejépületének funkcióváltásával, áttervezésével, a Budapest Park átalakításával, vagy egy Modern panelház és környezetének kialakításával, megtervezésével indulhattak a versenyen.

Nyertesek

1. Legózd össze!
2. Budapest Park Újratöltve
3. Budapest Mátrix

Képgaléria

Gálavacsora képek

IX. Ingatlanfejlesztés Napja

2021-ben, kilencedik alkalommal rendeztük meg Ingatlanfejlesztés Napja című programsorozatunkat, november 19-én. Célunk az volt, hogy bemutassuk, az ingatlanfejlesztő „szakma” sokszínűségét, sokrétűségét és, hogy nagy hangsúlyt fektetünk a jövő nemzedékre, a jövő szakembereire, ezért 2021-ben is kiemelten foglalkoztunk ezen a napon a diákokkal.

Hotelek futószalagon

2021. november 20-án jelent meg a IX. Ingatlanfejlesztés Napja alkalmából a Budapest Anno újabb kötete.