VI. Ingatlanfejlesztés Napja

2018. november 20.

VI. Ingatlanfejlesztés Napja

2018-ban, hatodik alkalommal rendeztük meg Ingatlanfejlesztés Napja című programsorozatunkat, november 20-án. Célunk az volt, hogy bemutassuk, az ingatlanfejlesztő „szakma” sokszínűségét, sokrétűségét és, hogy nagy hangsúlyt fektetünk a jövő nemzedékre, a jövő szakembereire, ezért 2018-ban is kiemelten foglalkoztunk ezen a napon a diákokkal. VI. IFK Hallgatói Ötletpályázatunk címe: „Ingatlanfejlesztési tanulmány készítése megajánlott témakörökből mentorok támogatásával” volt.

A pályázók a Népszigeten egy városrész megtervezésével, a Bálna funkcióváltásának megtervezésével, egy panelház korszerűsítésével és megújításával vagy modern panelház megtervezésével, illetve az Andrássy úti volt MÁV-székház újratervezésével indulhattak a versenyen.

Nyertes pályázatok

1. Bálna – ahol Budapest kezdődik

2. Duna 365 (ez a Népszigettel foglalkozik)

3. Bálna – Élmény az egész családnak

Képgaléria

Gálavacsora képek

X. Ingatlanfejlesztés Napja

2022-ben, tizedik alkalommal rendeztük meg Ingatlanfejlesztés Napja című programsorozatunkat, november 18-án.

Budapesti tisztviselőtelepek

2022. november 18-án jelent meg a X. Ingatlanfejlesztés Napja alkalmából a Budapest Anno újabb kötete.

Hotelek futószalagon

2021. november 20-án jelent meg a IX. Ingatlanfejlesztés Napja alkalmából a Budapest Anno újabb kötete.