2018. november 20.

VI. Ingatlanfejlesztés Napja

2018-ban, hatodik alkalommal rendeztük meg Ingatlanfejlesztés Napja című programsorozatunkat, november 20-án. Célunk az volt, hogy bemutassuk, az ingatlanfejlesztő „szakma” sokszínűségét, sokrétűségét és, hogy nagy hangsúlyt fektetünk a jövő nemzedékre, a jövő szakembereire, ezért 2018-ban is kiemelten foglalkoztunk ezen a napon a diákokkal. VI. IFK Hallgatói Ötletpályázatunk címe: „Ingatlanfejlesztési tanulmány készítése megajánlott témakörökből mentorok támogatásával” volt.

A pályázók a Népszigeten egy városrész megtervezésével, a Bálna funkcióváltásának megtervezésével, egy panelház korszerűsítésével és megújításával vagy modern panelház megtervezésével, illetve az Andrássy úti volt MÁV-székház újratervezésével indulhattak a versenyen.

Nyertes pályázatok

1. Bálna – ahol Budapest kezdődik

2. Duna 365 (ez a Népszigettel foglalkozik)

3. Bálna – Élmény az egész családnak

Képgaléria

Gálavacsora képek

VI. Ingatlanfejlesztés Napja

2018-ban, hatodik alkalommal rendeztük meg Ingatlanfejlesztés Napja című programsorozatunkat, november 20-án. Célunk, hogy bemutassuk, az ingatlanfejlesztő „szakma” sokszínűségét, sokrétűségét. Nagy hangsúlyt fektetünk a jövő nemzedékre, a jövő szakembereire, ezért 2018-ban is kiemelten foglalkoztunk ezen a napon a diákokkal.

100 éves a Gellért

„100 éves a Gellért”

2018. november 20-án jelent meg a VI. Ingatlanfejlesztés Napja alkalmából a Budapest Anno újabb kötete.

A Váci úti irodafolyosó

„A Váci úti irodafolyosó”

2017. november 20-án jelent meg az V. Ingatlanfejlesztés Napja alkalmából a Budapest Anno újabb kötete.