Tagjaink & Támogatóink

  • ATENOR

   ATENOR

   www.atenor.be
   Atenor Hungary is a 100% subsidiary of the Belgian Real Estate developer ATENOR.
   ATENOR is developing innovative large mixed urban spaces contributing to revitalize strategic city areas in Belgium, Luxemburg, Hungary and Romania. Strongly committed to stimulating urban development, Atenor is considered as the leading pioneer in real estate development.
   In Budapest, ATENOR develops Váci Greens, an innovative, environmental friendly and BREEAM certified  office complex at the heart of the VACI CORRIDOR, the most dynamic business district of Budapest. The first 3 phases, totaling 60.000m² office space are completed and almost fully let.
   3 more buildings will be erected in the coming years.

  • logo_BGP

   Biggeorge Property Zrt.

   www.biggeorgeproperty.hu
   A Biggeorge Property Zrt. az egyik legnagyobb magyar magántulajdonú ingatlan fejlesztő társaság, amely már több, mint tíz éve foglalkozik ingatlanfejlesztéssel, befektetéssel és üzemeltetéssel.
   Számos lakó, iroda, kereskedelmi és logisztikai projekt sikeres megvalósítása fűződik a nevükhöz.
   A cégre jellemző innovatív, dinamikus szemléletnek és a részletek tökéletessége iránt elkötelezett szakértelemnek köszönhetően hosszú idő óta a hazai ingatlanpiac meghatározó szereplője.
   Gondoskodik az új ötletek és projektek felkutatásáról, előkészíti és lebonyolítja a fejlesztéseket, pénzpiaci kapcsolatai pedig stabil anyagi hátteret biztosítanak a fejlesztéseknek.

   A cég, jelenleg 150 milliárd forintot is meghaladó értékű ingatlanfejlesztési projekteket kezel felkészült és kiváló pénzügyi és ingatlanszakértői közreműködéssel, valamint  8 helyszínen, mintegy 3000 lakás építését készíti elő. A Sasad Liget lakókomplexum folyamatos építése mellett van két fejlesztésük a VII. kerületben, összesen közel 200 lakással, a XIII. kerületben 131 új otthont építenek, valamint a XII. és az V. kerületben is jelentős beruházásokat készítenek elő.

   Tevékenységeik részletesen:
   – Ingatlanfejlesztés
   – Vagyonkezelés
   – Alapkezelés
   – Létesítmény gazdálkodás

   A Biggeorge Property Zrt. tulajdonos-alapítója, Nagygyörgy Tibor.

CODIC

A Codic International az 1970-es alapítása óta tevékenysége során irodaprojektek, üzleti parkok, bevásárlóközpontok és multifunkcionális és lakóépületek fejlesztésére összpontosít.
A Codic a belga piacon kezdte meg működését, ám hamar megjelent a szomszédos államokban, Franciaországban és Luxemburgban is.
A gyors fejlődés eredményeként a vállalatcsoport csak az elmúlt 15 évben több mint 1.000.000 négyzetméter alapterületű minőségi ingatlan fejlesztését valósította meg.
Ez a fejlődés volt az alapja a Codic International cégcsoport további piacokra irányuló terjeszkedésének, így Magyarországon és Romániában is számos fejlesztést indított el.
Magyarországon a XII. kerületi Krisztina Palace (18.000 m²) irodaház sikeres fejlesztését és értékesítését követően a Codic Hungary az ún. Váci úti irodafolyósón a GreenCourt Office (21.000 m²) fejlesztését kezdte meg. A Green Court projekt része továbbá a 2017 évben megkezdett lakóingatlan fejlesztés, amely két fázisban összesen 270 lakást tartalmaz, és amelynek átadását 2019-re tervezik. míg a közeljövőben a budai oldalon várható a vegyes hasznosítású Margit Corner (3,600 iroda és 1,200 m² lakóépület), valamint szintén a Váci úton a belvárosban a V48 Office (15.000 m²) munkálataink megkezdése.
A Codic-csoport mottója: “A jövő építése művészet”
A Codic minden projektjét kiváló elhelyezkedés, kiemelkedő építészeti identitás, magas szintű technológiai megoldások, valamint a fenntartható fejlesztés és gondosan tervezett zöldterületépítés melletti elköteleződés jellemzi.

CPI Hungary Kft.

www.cpigroup.hu
A CPI Hungary (korábban ABLON) a CPI Property Group tagja, amely 1990-éve eleje óta foglalkozik ingatlanfejlesztéssel és -kezeléssel a közép-európai ingatlanpiacon. Ma a CPI az egyik legaktívabb ingatlanfejlesztő és befektető cég, és több mint 610 000 m2 kiskereskedelmi ingatlant, 407 000 m2 meglévő irodaházat, 8 000 ággyal 17 hotelt és 212 000 m2 könnyűipari területet és raktárt kezel. 12 607 lakásával Csehország második legnagyobb bérlakás-tulajdonosa. A CPI Property Group további fejlesztésekre alkalmas hatalmas, 16,9 millió m2 földtulajdonnal rendelkezik. Az elmúlt években a CPI a hazai ingatlanpiac vezető ingatlanfejlesztőjévé és befektetőjévé nőtte ki magát, és tavaly Európán belül is bővíteni kezdett.
Többéves tapasztalata és komoly pénzügyi háttere segítségével a cég vezetésének konzervatív és felelősségteljes hozzáállása a hosszú távú befektetési stratégiával együtt sikeresen megteremtette az egész Cégcsoport stabilitásának és növekedésének az alapját. A Cégcsoport célja, hogy bővítse ingatlanportfóliója lehetőségeit, új üzleti lehetőségeket teremtsen és ezzel saját kereskedelmi értékét növelje. Ennek a sikernek alapvető fontosságú elemei a bérlőkkel történő együttműködés és a kölcsönös jó viszony. A luxemburgi székhelyű, frankfurti értéktőzsdén jegyzett társaság jelenleg Magyarországon kívül Csehországban, Szlovákiában, Lengyelországban, Romániában, Németországban és Franciaországban van jelen.A CPI Hungary a CPI Property Group hozzávetőlegesen 220.000 m2 alapterületű magyarországi ingatlanportfóliójának  kezelését látja el. Referenciáink között találhatók a Gateway Office Park, M3 BC, Business Center 99, Business Center 30, Arena Corner irodaházak, a Buy-Way bevásárlóparkok, az Europeum bevásárlóközpont, az Airport City logisztikai park, valamint hotelek és lakóingatlanok.CTP

www.ctp.eu
A CTP egy holland székhelyű, teljes körű szolgáltatást nyújtó ipari ingatlanfejlesztéssel és bérbeadással foglalkozó cég, aki egyedi tervezésű, csúcstechnológiájú üzleti parkok létesítésére és kezelésére specializálódott. Vezető nemzetközi és hazai vállalatok számára biztosít lehetőségeket. Ügyfeleink között megtalálhatók a globális és helyi vállalatok egyaránt; mindazon cégek, akiknek üzleti tevékenységük bonyolítására és bővítéséhez szükségük van közép-európai ingatlanokra. Magyarország piacvezető ipariingatlanfejlesztéssel foglalkozó cége a CTP Management Hungary Kft.


 • ECE Projektmanagement Budapest Kft.

  www.ece.hu
  Az ECE 1965 óta fejleszt, tervez, épít és üzemeltet üzletközpontokat. Az összesen 114, irányításunk alá tartozó üzletközponttal cégünk ágazati piacvezető Európában. Minden egyes centrumunk egyedülálló és rendkívül összetett beruházás, mivel: Egyedi tervezésük a történelmi jellegűtől a futurisztikusig terjed. Cégünknél több mint 300 nagy tapasztalattal rendelkező építész és mérnök dolgozik a terveken. Az épületek megfelelően illeszkednek a városi környezetbe. A tervezésnél maximálisan figyelembe vesszük a városlakók érdekeit és a környezet arculatát. Gondosan összeállított üzletág- és bérlőösszetétel, amely kiegészíti a városban egyébként megtalálható kínálatot.

  Az ECE Budapest 1996-ban jött létre, és sikerrel üzemelteti a budapesti Örs vezér téri Árkád, a pécsi Árkád, a győri Árkád, valamint a debreceni Fórum bevásárlóközpontokat. Jövőbeni terveink között szerepel mind a meglévő központok felújítása és bővítése, mind újak fejlesztése és megnyitása.

 • Forestay Group

  www.forestay.hu
  A Forestay Group ingatlanbefektetéseket, fejlesztéseket és építőipari projekteket valósít meg közép-kelet-európai fókusszal. A cégcsoport tagjai teljeskörűen lefedik a befektetés- és vagyonkezelés, az ingatlanfejlesztés, a projekt- és kivitelezésmenedzsment területét, valamint az elkészült fejlesztések szálláshely üzemeltetését. A cégcsoport fennállása alatt több mint 200 sikeres projektet hajtott végre a 100 m2-es irodakivitelezéstől az 50.000 m2-es ingatlanfejlesztésig, valamennyit határidőn és költségvetésen belül. A Forestay szakmai csapata minden projektjét tulajdonosi szemlélettel és a fenntarthatósági szempontok figyelembevételével valósítja meg.


 • Futureal Development Zrt.

  www.futureal.hu
  A Futureal magyar tulajdonban lévő, ingatlanfejlesztéssel foglalkozó csoport. A fejlesztés alatt álló ingatlanprojektek összértéke jelenleg 440 milliárd HUF. A Futureal Csoport Közép-Európa egyik meghatározó ingatlanpiaci szereplőjévé vált, a 20. legnagyobb ingatlanfejlesztő Európában. A fejlesztések között a többfunkciós városfejlesztés, iroda és kereskedelmi fejlesztések éppúgy megtalálhatóak, mint a lakóingatlan fejlesztések. A Futureal Development Zrt. a Futureal Csoport tagja, amely vegyes hasznosítású, iroda- és kereskedelmi fejlesztésekkel foglalkozik. A jelenleg közel 400.000 m2 területet lefedő iroda- és kereskedelmi projektek által a Futureal Development Zrt. célja, hogy Közép-Európa meghatározó kereskedelmi fejlesztőjévé váljon.

  A Cordia Zrt. a Futureal Csoport lakóingatlan fejlesztésre specializálódott leányvállalata, Magyarországon és Romániában aktív. Jelenlegi portfoliójában 5,100 lakás szerepel, amelyből 2009-ben 1,700 volt fejlesztés alatt és 65%-a értékesítésre került. Tőkeerős, stabil és megbízható fejlesztőként 3 éve Magyarország vezető lakóingatlan fejlesztője.


 • Gránit Pólus csoport

  www.granitpolus.com
  A Gránit Pólus Csoport üzemeltetőként és fejlesztőként 25 éve meghatározó szerepet tölt be a regionális ingatlanpiacon. Az elmúlt több mint két évtizedben a cég jelentős hírnévre tett szert a sikeres kereskedelmi, irodaházi és lakópark projektjei révén.

  A Gránit Pólus egyedüliként mondhatja el magáról, hogy üzemeltetési és fejlesztési portfóliója multi funkcionális városközpontot, regionális bevásárló- és szórakoztatóközpontot, “A” kategóriás irodaházat, sport – és rendezvény csarnokot, oktatási intézményt, továbbá a régió legnagyobb kulturális központját öleli fel.

  Az üzemeltetett ingatlanok évente több mint 110 millió látogatót fogadnak, 1500 nemzetközi bérlőnek adnak otthont, éves bevételük megközelíti a 100 millió EURO-t.

  A Gránit Pólus több mint 150 elhivatott szakembere, 25 éves fejlesztési és üzemeltetési tapasztalattal tette a céget Közép -Kelet -Európa egyik legjelentősebb, teljes körű szolgáltatást nyújtó ingatlanvállalkozásává, amely napjainkban is jelentős ingatlanportfólióval rendelkezik Magyarországon, Romániában, Oroszországban és Szlovéniában.


 • GLP

  A GLP magas minőségű logisztikai létesítményeket – raktárakat és elosztóközpontokat – fejleszt és üzemeltet. Magyarországon négy saját tulajdonú ingatlant üzemeltet Budapest környékén mint 60 000 m²-en. Emellett további 80 000 négyzetméternyi terület fejlesztés alatt van.

  A magyarországi vállalat a GLP, a nemzetközi integrált ingatlancsoport része, amely saját tulajdonú logisztikai ingatlanokat és üzleti parkokat fejleszt és kezel Európában, az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban, az ázsiai-csendes-óceáni térségében, Észak-Amerikában és Brazíliában. A Csoport az ausztrál tőzsdén (ASX) jegyzett legnagyobb ipari ingatlancsoportnak számít. A GLP Kínában, Hongkongban, Japánban, Új-Zélandon és Ausztráliában van jelen saját irodával.


 • Graphisoft Park SE

  www.graphisoftpark.com
  GRAPHISOFT PARK
  HOGY A TEHETSÉGEK ÖNT VÁLASSZÁK

  Egy vállalat sikerének kulcsa a legjobb szakemberek megszerzése, motiválása és megtartása. Különösen igaz ez az intenzív kutatás-fejlesztést vagy más igényes, kreatív szellemi munkát végző cégek esetében. A tehetségekért vívott verseny megnyerésével a piaci verseny már szinte gyerekjáték.

  Éppen ezért a legkiválóbb munkatársakért vívott harc legalább olyan éles, mint a piaci verseny. És ahogyan a piaci versenyt a legjobb cégek nem termékeik alacsony árával nyerik meg, úgy a munkaerő-piaci verseny sem csak a kínált jövedelem nagyságán múlik. A legjobbakat ugyanis nem csak a pénz érdekli. Nekik fontos a kihívás, a munka minősége, az elismerés. És nagyon fontos a környezet is, amelyben dolgoznak, ahol életük nagy részét töltik. Ebben kínál Önnek versenyelőnyt a Graphisoft Park.

  Ez a park olyan környezetet nyújt az itt működő vállalkozásoknak, amely segít meggyőzni a tehetséges és ambiciózus jelölteket. Hogy az állásinterjúra érkezők első gondolata az legyen: itt nagyon jó volna dolgozni. Aki pedig már régóta jár ide, el se tudja képzelni, hogy reggelente nem a Graphisoft Park felé veszi az útját.

 • GTC

  A GTC Csoport Kelet-Közép Európa egyik vezető ingatlan befektetője és -fejlesztője. Közel 30 éves tevékenysége során a GTC 79 modern irodai és kiskereskedelmi ingatlant fejlesztett, összesen 1,4 millió nm területen.

  Jelenleg aktívan kezeljük 43 kereskedelmi ingatlan portfólióját, amely mintegy 740 ezer négyzetméter bérbeadható irodai és kiskereskedelmi területet biztosít Lengyelországban, Magyarországon, Bukarestben, Belgrádban, Zágrábban és Szófiában. Emellett a GTC hozzávetőleg 440 ezer nm kiskereskedelmi és irodai ingatlanfejlesztést tervez a régióban, ebből jelenleg 61 ezer nm áll építés alatt.

  A GTC S.A.-t a varsói tőzsdén és a johannesburgi tőzsdén is jegyzik.
  www.gtcgroup.com


 • HB Reavis Hungary Kft.

  A HB Reavis ingatlanfejlesztéssel foglalkozó nemzetközi csoport, melyet 1993-ban alapítottak Pozsonyban. A vállalat kiemelt piacai közé tartozik a közép-kelet-európai régió (Lengyelország, Csehország, Szlovákia és Magyarország), valamint az Egyesült Királyság és Törökország. A cégcsoport által felépített korszerű irodaépületek, bevásárló- és szórakoztató központok, valamint logisztikai létesítmények összesített alapterülete mintegy 840 000 négyzetmétert tesz ki; mindemellett újabb 1 millió négyzetméternyi fejlesztés már a tervezési, engedélyeztetési vagy az építési szakaszban van.
  A HB Reavis integrált üzleti modell alapján végzi tevékenységét, mely egyesíti a fejlesztést, az építést, az ingatlankezelést és a beruházás kezelést is. A csoport 1,83 milliárd euró értékű portfóliót kezel, eszközeinek nettó értéke pedig 1,024 milliárd euró. A több mint 440 szakembert foglalkoztató HB Reavis csoport egyike Európa piacvezető kereskedelmi ingatlanfejlesztő vállalatainak. A HB Reavis erős piaci pozícióját bizonyítja számos neves díj, többek között a CEE Quality Award „A 2015-ös év fejlesztője”, valamint az Eurobuild Awards „Az év irodafejlesztője Közép-Kelet-Európában” díjak elnyerése.
  www.hbreavis.com


 • Horizon Development Hungary Kft.

  www.horizondevelopment.hu
  A Horizon Development 2006-os alapítása óta nyújt világszínvonalú, integrált professzionális ingatlanszolgáltatásokat (a fejlesztéstől és fejlesztésmenedzsmenttől az üzemeltetésen keresztül a bérbeadásig és marketingig). Több mint 500.000 m2 prémiumkategóriás fejlesztéssel (irodaházak, bevásárló- és logisztikai központok, ipari parkok, bemutatótermek, sportközpontok, luxuslakások) a cég a Közép-Kelet európai ingatlanfejlesztési és befektetési piac meghatározó szereplője. Legutóbbi referenciái közé tartozik három 100%-ban bérbeadott és sikeresen értékesített, több nemzetközi díjjal jutalmazott fenntartható épület, a 25.000 m2 alapterületű Eiffel Square (2010), a 14.500 m2 összterületű Eiffel Palace (2013), és a 2016-ban átadott Váci 1 (13.750 m2). Folyamatban lévő fejlesztései a 25.000 m2 bérbeadható területet kínáló Promenade Gardens (2017), valamint a 2019-ben átadásra kerülő Szervita Square (15.000 m2).

 • info_group_logo201106_cmyk.indd

  InfoGroup

  Az Infogroup a hazai ingatlanpiacon 1990 óta jelen lévő, dinamikusan fejlődő ingatlanfejlesztő és befektető cégcsoport. Tevékenységi köre az ingatlanfejlesztés teljes körét felöleli: irodaházak, ipari csarnokok fejlesztése, hotel beruházás mellett lakó – és kereskedelmi ingatlanok fejlesztésével, illetve üzemeltetésével is foglalkozik. A cégcsoport az általa fejlesztett vagy vásárolt ingatlanokat hosszú távon saját tulajdonban tartja, hiszen a tulajdonosi szemlélet érvényesítése és a magas bérlői elégedettség kiemelt fontosságú a cég stratégiájában. Kiemelt projektjei közé tartozik a Bartók Udvar Irodapark, a Polgár Ipari Park és Logisztikai Központ, a Karcagi Ipari Park, a Kecskeméti Déli Ipari Park, és az Accor üzemeltetése mellett megvalósuló Hotel Genius Budapesten.

  Az Infogroup a kezdetektől nagy hangsúlyt fektet arra, hogy működése minden területén megfeleljen „Ingatlanfejlesztés felsőfokon” szlogenjének. Az Infogroup márkanév a korrekt együttműködést, a hosszútávú értékteremtést és felelősségvállalást szimbolizálja.

  www.infogroup.hu


 • Metrodom Kft.

  A Metrodom Kft-t, és a csoporthoz tartozó cégeket 2012-ben, illetve az ezt követő években alapították olyan, nemzetközi befektetési társaságok, melyek évtizedek óta foglalkoztak közép-európai ingatlanfejlesztésekkel. A Metrodomhoz tartozó cégek magyar menedzsment irányítása alatt állnak, székhelyük és központjuk Magyarországon van.

  A Metrodom fő tevékenysége a lakóingatlan-fejlesztés, az első társasház átadására 2013-ban került sor. Az elmúlt években a Metrodom a hazai lakóház építési piac egyik vezető szereplőjévé vált, a kisebb társasházaktól, a sok száz, vagy ezer lakást is meghaladó lakóparkokig számos beruházással rendelkezik.

  A Metrodomnál jelenleg a foglalkoztatottak száma meghaladja a 100 főt.

  2017-re 9 épületben több, mint 1000 lakás került átadásra, míg 2017-ben már 17 épületben közel 2000 lakás áll építés, illetve előkészítés alatt.
  www.metrodom.hu

 • Magyar Ingatlanberuházó Zrt.

  A Magyar Ingatlanberuházó Zrt. (MIB) Magyarország egyik vezető befektetéskezelő cégcsoportjának, a tőkeerős Indotek Groupnak a tagja. A 2021-ben létrehozott MIB jelen van a lakossági ingatlanpiacon is, saját fejlesztésű lakóingatlan projektekkel.
  A vállalat elkötelezett amellett, hogy megfizethető áron kínáljon minőségi lakóingatlanokat. A társaság folyamatosan követi az ingatlanpiac változásait, nagy hangsúlyt fektet a vevői igények felmérésére és a vásárlói visszajelzések értékelésére, amelyek eredményeit – az új trendeket is figyelembe véve – megjeleníti új projektjeiben. A fenntarthatóság és energia-hatékonyság kiemelt szempont a tervezési folyamatban, ennek eredményeként a vállalat a kivitelezés során is olyan innovatív megoldásokat alkalmaz, amelyek éppúgy hozzájárulnak környezetünk megóvásához, mint ügyfeleink hosszú távú költség-megtakarításához. A MIB célja, hogy olyan otthonokat teremtsen, amelyek nemcsak esztétikai szempontból vonzóak és modernek, hanem kényelmesek és praktikusak is a mindennapi életben.
  A megalakulásától kezdve a MIB, kiterjedt kompetenciáira támaszkodva, a lakóingatlan-fejlesztésen túl, az ipari- és logisztikai szegmensben, valamint az iroda- és szálloda fejlesztésekben, továbbá a bevásárlóközpontok megújítása terén is mind kiterjedtségében, mind minőségében számos jelentős projekteket valósított meg. Ez idő alatt a fenntartható épület-hasznosítás és értékmegőrzés gondolatát magáénak valló vállalat a régebbi ingatlanok funkcióváltását megcélzó fejlesztések meghatározó szakértőjévé vált.
  A Magyar Ingatlanberuházó Zrt. az Indotek Group tagjaként egy olyan vállalatcsoport része, amely tevékenységének fókuszában az ingatlanbefektetés, ezen belül a különböző ipari-, kereskedelmi-, szolgáltatói- és lakáscélú ingatlanok megvásárlását, fejlesztését, üzemeltetését és értékesítését magában foglaló vagyonkezelés áll. Az Indotek Group a MIB számára stabil pénzügyi hátteret biztosít, ezzel téve lehetővé azt, hogy a vállalat minőségi lakóingatlan projektekkel legyen jelen az ingatlanpiacon.

 • NHOOD

  A Nhood egy új ingatlanszolgáltató vállalat. Olyan piaci szereplő, amely hármas pozitív hatásra törekszik fejlesztései során: pozitív társadalmi, környezeti és gazdasági eredményekre. A Nhood szakértőit, tapasztalatainknak köszönhetően évtizedek óta az ingatlan- és kereskedelmi piac meghatározó szereplői között tartják számon. Több mint 1000 szakemberből álló agilis csapatunk valamennyi tagja saját szakterületére támaszkodva tervez és hajt végre projekteket.Tizenegy országban működve globális látásmódot nyújtunk ügyfeleinknek, amely nagy hangsúlyt fektet a helyi sajátosságokra. Hosszú távú felelősségvállalásunk, hogy helyszíneinken és azok környezetében élettel teli, vonzó, kapcsolatokat teremtő és emberközpontú közösségi tereket hozunk létre. Helyszíneket, ingatlanokat üzemeltetünk, karbantartunk és élettel töltjük fel azért, hogy mindenki jól érezze magát. Megújítjuk ügyfeleink tulajdonát képező ingatlanokat és fenntartható projektekkel növeljük értéküket. Az ingatlanfejlesztési projekt bármely szakaszában elérhetőek vagyunk, a piaci tanulmányoktól az értékesítésig. Mértékletes, mérhető megközelítést alkalmazunk, amely munkahelyeket, társadalmi kötelékeket és ökológiai újításokat teremt.
  www.nhood.hu

 • Panattoni

  www.panattonieurope.com
  A Panattoni Európa legnagyobb magánkézben lévő ipari ingatlanfejlesztője, mely az 1986-ban alapított Panattoni Development Company része. Világszinten eddig több, mint 52 millió négyzetméternyi területet fejlesztett. A vállalat közel 50 irodával rendelkezik az Egyesült Államokban, Kanadában és Európában. A fenntartható fejlődést támogató stratégiájuk, a „Go Earthwise with Panattoni” fő célkitűzése, hogy 2025-re minden új fejlesztésük karbonsemleges legyen. A spekulatív raktárfejlesztések mellett nagy hangsúlyt fektet a Panattoni a BTS és BTO igények kiszolgálására is, továbbá a befektetők széles köre számára biztosít tőkebefektetési lehetőséget, az üzletfelek egyedi igényeihez igazodva teljes körű szolgáltatáscsomaggal.


 • OTP Ingatlan Zrt.

  www.otpingatlan.hu

  Az OTP Ingatlan Zrt. Magyarország legnagyobb múltú ingatlanfejlesztő társasága, az OTP Bankcsoport stabil hátterével. Az alapítást követően, 1991-től kezdődően évente  átlagosan 4-500 lakást épített, amelynek eredményeképpen  napjainkig közel 8000 db különböző méretű és felszereltségű új otthon valósulhatott meg. Fejlesztési tevékenysége a 2000-es évek folyamán az OTP csoport külföldi terjeszkedésével párhuzamosan országos szintről regionális szintre lépett.

  Az OTP Ingatlan Zrt. a fő profiljának tekinthető lakóingatlan-fejlesztés mellett iroda, parkolóház, kiskereskedelmi központ, üzemcsarnok, iskola, kollégium, művelődési központ, szálloda, uszoda és sportcsarnok építési tapasztalatokkal is rendelkezik. A társaság kiemelt értéknek tekinti a megbízhatóságot, hosszú távú partneri kapcsolatok  kialakítására törekszik a vevők és bérlők mellett valamennyi üzleti partnerével.

   

 • Pesti Házak

  Pesti Házak Zrt.

  www.pestihazak.hu
  A Pesti Házak Zrt. megalakulása óta az egyik meghatározó, a budapesti lakóingatlanpiacon aktív, magyar magántulajdonban lévő ingatlanfejlesztő társaság.

  Az alapítás óta eltelt közel 20 évben a vállalat számos sikeres lakóingatlan fejlesztést valósított meg, több ezer Vevőknek átadott lakással. Fejlesztési területe főként Budapest gyorsan fejlődő, városmaghoz közeli zónája.
  Jelentős szereplője a nemzetközi díjjakkal is elismert Ferencvárosi tömbrehabilitációnak, illetve a XIII.kerület városközponthoz közeli akcióterületének.

  Jelenleg 10 projektben 1.300 lakás és 2 irodaház áll fejlesztés alatt 200 millió Eurót meghaladó értékben.
  Elkötelezettek vagyunk a Vevőink, Partnereink, Munkatársainkkal való hosszú távú bizalmon alapuló partnerkapcsolatok és vállalásaink, kötelezettségeink maradéktalan teljesítésére törekvés iránt.
  Termékeinket és folyamatainkat folyamatosan fejlesztjük, az innovációra mindkét területen nyitottak vagyunk.
  A projekteket a szükségesen hierarchikus vállalati struktúra ellenére is együttműködő partneri kapcsolatban, közös csapatmunka eredményeként igyekszünk megvalósítani.


 • Prologis

  www.prologis.com
  A Prologis Inc. vezető ipari ingatlantulajdonos, -üzemeltető, és -fejlesztő, amely amerikai, európai és ázsiai globális és regionális piacokra fókuszál. 2013. március 31-i adatok szerint a Prologis huszonegy országban, konszolidált alapon, vagy konszolidálatlan vegyesvállalatokon keresztül, összesen körülbelül 51,9 millió négyzetméter létesítményt és fejlesztési projektet birtokol részben vagy egészben. A vállalat több mint 4 500 ügyfelének, köztük gyártóknak, kiskereskedőknek, szállítmányozási cégeknek, logisztikai szolgáltatóknak és egyéb vállalkozásoknak ad bérbe modern disztribúciós létesítményeket.

 • property-market

  Property Market Ingatlanfejlesztő Kft.

  www.propertymarket.hu
  A Market Építő Zrt. ingatlanfejlesztésre szakosodott leányvállalatának célja olyan magas minőségű ingatlanprojektek létrehozása, amelyek az ingatlantulajdonosok számára fenntartható értéknövekedést hoznak létre, és hozzájárulnak az épített környezet színvonalának növeléséhez.
  A Property Market első beruházása a Lágymányosi-öbölben 54 hektáron megvalósuló vegyes funkciójú smart city megoldásokkal kiegészített ingatlanfejlesztés, a BudaPart projekt, melynek része a Kopaszi gát, a fővárosiak kedvelt rekreációs helyszíne.
  A cég szakértő munkatársainak tapasztalata a garancia az inspiráló és minőségi élettér létrehozására, míg az anyacég a minőségi kivitelezésre és a vállalt határidőben történő átadásra.


 • Skanska Property Hungary Ltd.

  www.skanska.hu
  Skanska a világ egyik vezető ingatlanfejlesztő és kivitelező vállalata. Tapasztalatainkat és pénzügyi erőforrásainkat párosítva arra törekszünk, hogy célpiacainkon vezető pozícióban legyünk fő tevékenységi területeinken, amelyek az építés, kereskedelmi célú ingatlanfejlesztés, lakóingatlan-fejlesztés és infrastruktúra-fejlesztés.

  A környezetvédelmi szempontokat figyelembe véve azon megoldásokat keressük, melyek vezető pozíciót biztosítanak számunkra olyan területeken, mint minőség, zöld fejlesztés, biztonságos munkakörülmények és üzleti etika. A Skanska tagja a Fortune 500 vállalatnak, amely az Egyesült Államok ötszáz legnagyobb árbevételű nyílt részvénytársaságát sorolja fel, illetve részt vesz az UN Global Compact (ENSZ Globális Egyezmény) tevékenységében. A Skanska egyike a világ tíz legnagyobb kivitelező vállalatának.

  Történetünk 1887-ben, a cég alapításával kezdődött és nemzetközi működésünk első lépéseit már 1897-ben megtettük. Napjainkban mintegy 60,000 munkatársunk dolgozik Európa, Latin Amerika és az Egyesült Államok piacain. A Skanska központja a svédországi Stockholmban található, a vállalat jegyezve van a svéd tőzsdén, az OMX Nordic Exchange Stockholmon.

 • SunDell Estate Nyrt.

  www.sundell.hu
  A Piukovics testvérek 2015-ben kezdtek foglalkozni az építőiparral, munkájukat olyan projektek fémjelezik, Levendula Lakópark, a Nérium Lakópark, a Paskal Rose és a Paskal Garden. A Green Village Kft, a Floyd Investment Kft. és a Nerium Park Kft. egyesüléséből 2018-ban megalakult a SunDell Estate Nyrt. Jelenleg 16 fő dolgozik a cégben, míg az egész cégcsoportban összesen 80 fő tevékenykedik. Az alapítás óta már 1500 lakás épült a cég által. Minden a tervezéstől a kivitelezésig a család kezében van, ez garantálja a magas minőséget. A PhoenArchitect Tervező Kft. felelős a tervezésért, míg a DakotaÉpítő Kft. a kivitelezést végzi, szintén a családi vállalkozás részeként. A cég 2019 januárjától szabályozott ingatlanbefektetési elővállalkozásként működött, majd részvényeit 2020 júliusában vezették be a Budapesti Értéktőzsdére. A tőzsdei bevezetést követően az év második felében 11 milliárd forint értékben bocsátottak ki kötvényeket. 2021-ben további 5,5 milliárd forint értékben adtak ki zöld kötvényeket. 2022-ben a Nemzeti Fejlesztési Bank tőkeemelést hajtott végre a cégben, 9 milliárd forint értékben. 2022-ben a SunDell Estate Nyrt. Több mint 50 milliárd forintos forgalom mellett 3 milliárd forint feletti eredményt könyvelt el. Jövőbeli terv részeként a SunDell megvásárolt egy 5 hektáros területet a Duna parton, ide épül majd 600 lakás. E mellett további komoly tervek vannak a Balatontól Budapestig.

 • TriGranit

  www.trigranit.com
  A Revetas által tulajdonolt TriGranit az egyik legnagyobb közép-európai integrált ingatlanplatform, amely elsősorban stratégiai elhelyezkedésű, első osztályú kereskedelmi egységekre és irodaépületekre fókuszál. A TriGranit tevékenységei az ingatlanokkal kapcsolatos szolgáltatások teljes skáláját lefedik a beruházástól és felvásárlástól a fejlesztésen és építésen át az ingatlan- és eszközkezelésig. 1997-es alapítása óta a TriGranit mintegy 50 városképet meghatározó projektet valósított meg 7 közép- és kelet-európai országban, ezzel összesen 1,6 millió négyzetméter bérbe adható területet hozott létre, és közel 50 tekintélyes nemzetközi díjat nyert el. A vállalat jelenleg Magyarországon és Lengyelországban rendelkezik irodafejlesztési projektekkel. A vállalat összességében közel 100.000 nm GLA irodafejlesztést realizál vagy tervez a régióban.

 • VGP

  VGP csoport

  www.vgpparks.eu
  A VGP-csoport a minőségi logisztikai és könnyűipari ingatlanok Európa-szerte élen járó fejlesztője, üzemeltetője és tulajdonosa. A VGP teljeskörűen integrált üzleti modellt működtet, amely magában foglalja az értéklánccal kapcsolatos lényeges képességeket és komoly tapasztalatokat is. A társaságnak összesen 6,89 millió m2 fejlesztésre alkalmas telekterülete van (saját tulajdonú vagy bérelt) és stratégiájában az üzleti parkok fejlesztésére fókuszál. A VGP 1998-ban jött létre családi tulajdonú ingatlanfejlesztő vállalkozásként Csehországban. Napjainkban több mint 230 alkalmazottja van és 12 európai országban tulajdonol és működtet eszközöket. A cégcsoport 2008-ban jelent meg Magyarországon, jelenleg négy parkot üzemeltet országszerte 80.000 m2-t meghaladó területtel.

  VGP-Group is a leading pan-European developer, manager and owner of high-quality logistics and semi-industrial real estate. VGP operates a fully integrated business model with capabilities and longstanding expertise across the value chain. The company has a development land bank (owned or committed) of 6.89 million m² and the strategic focus is on the development of business parks. Founded in 1998 as a family-owned real estate developer in the Czech Republic, VGP with a staff of over 230 employees today owns and operates assets in 12 European countries directly. VGP entered to Hungary in 2008 and operates 4 parks over 80.000 m2 surface throughout the country.

  WSRE logo big colour-kicsi

  White Star Real Estate Kft.

  www.whitestar-realestate.hu

  A White Star Real Estate a White Star Csoport ingatlan üzletága. A White Star Csoport holding társaságként működik, és ingatlankezelési szolgáltatások nyújtása, valamint ingatlan- és egyéb tőkebefektetések megvalósítására hozták létre főként elsősorban a kelet- és közép-európai piacokra.A White Star Real Estate széles körben elismert nemzetközi ingatlantársaság, amely első osztályú ingatlan portfolióval rendelkezik. Európában több mint 50 befejezett projekttel büszkélkedhet, ezek között számos ikonikus irodaházzal. Ezen kívül raktár-, kiskereskedelmi-, szabadidő- és lakó ingatlanok tartoznak a portfolióba. A White Star Real Estate tapasztalt vagyon- és ingatlankezelőként is jól ismert a piacon.


 • WING

  www.wing.hu
  A WING a magyar ingatlanpiac vezető ingatlanfejlesztő és -befektető cége, emellett jelentős régiós ingatlanpiaci
  szereplő, többségi tulajdonában áll Lengyelország legnagyobb ingatlanfejlesztő vállalata, a Varsói Értéktőzsdén
  jegyzett ECHO Investment.
  A WING 1999-es alapítása óta mintegy 1,1 millió négyzetméternyi ingatlant fejlesztett Magyarországon. A WING
  a hazai ingatlanpiac minden szegmensében aktív: az irodafejlesztéseken kívül portfóliójának részét képezik ipari,
  kiskereskedelmi, szállodai, valamint a lakóingatlan projektek. Vezető nagyvállalatok partnereként azok
  nemzetközi szintű ingatlanigényére nyújt hosszú távon megoldást. Magyarország egyik legnagyobb
  magántulajdonban lévő ingatlanvállalkozásaként világszínvonalú épületeket valósít meg, Budapest arculatát
  meghatározó projekteket fejleszt. Kiemelt célja, hogy az épületek környezettudatosan, a dolgozók jóllétét,
  egészségének megőrzését támogatva valósuljanak meg. A fejlesztések során az energiahatékony működés, a
  környezettudatos anyaghasználat, a tudatos vízfelhasználás, az optimalizált világítás, a környezettudatos gépészeti
  technológiák és hulladékkezelés meghatározó szempontok.
  A vállalat fejlesztései között található többek között az ország legmodernebb és legnagyobb, egy épülettömbben
  megvalósult irodaháza, a Magyar Telekom és a T-Systems új székháza, az Ericsson és a Siemens-evosoft Duna-
  parti székháza, az East Gate Business Park, a Wizz Air oktató központ, az ibis Styles Budapest Airport Hotel , a
  BB Hotel Budapest City, a GOBUDA Mall bevásárlóközpont, Magyarország első környezettudatos
  bevásárlóközpontja, a budai Hegyvidék Bevásárlóközpont, valamint WING lakóingatlanfejlesztő üzletágának, a
  LIVING lakóparkjai; a Kassák Residence, a Metropolitan Garden és a Park West 1 lakóparkok. Jelenleg fejlesztés
  alatt áll a Liberty Irodaház, a LIVING Kassák Passage, a Kassák Terrace, a Park West 2 és a Le Jardin
  lakóprojektjei, valamint a HOP Passage irodaház a Hungária Office Parkban, és az East Gate PRO. Emellett a
  vállalat tulajdonában áll számos irodaház, illetve az Airport City Business Park.

 


Támogatóink

Liget Budapest Projekt

 

Obuda-Group

Óbuda Group

Az Óbuda Group Magyarország egyik piacvezető tervező, mérnöki szolgáltató, projektmenedzsment vállalata. Cégünk 1988-as alapítása óta több mint 500 sikeres ingatlanfejlesztési, építési projektben működött közre Magyarországon és külföldön.
Vállalatcsoportunk tagjai minőségi szolgáltatásokat kínálnak a maguk szakterületén, együttesen pedig lefedik az egész építőipart, így teljes körűen, hatékonyan és rugalmasan tudjuk kiszolgálni megbízóink legkülönfélébb igényeit. A nálunk dolgozó mintegy 150 fős szakembergárda nagy volumenű, összetett technológiai igényű projektek megvalósítására specializálódott.
A legmagasabb nemzetközi és hazai elvárásoknak megfelelő munkamódszereket dolgoztunk ki, garantálva a projektek megvalósítását a tervezett átfutási idővel, magas minőségben és az előre tervezett költségszinten.

 

Tiszteletbeli tagjaink

Horváth Emese
dr. Árendás Gergely
Baross Pál
Gresó György
dr. Hajnal István
Tóth Csaba

Rendezvények

 • nov 20

  XI. Ingatlanfejlesztés Napja

  2023-ben, tizenegyedik alkalommal rendeztük meg Ingatlanfejlesztés Napja című programsorozatunkat, november 20-án.

  Program

Hírek

Kiadványaink

Budapest városrendezési szabályzatai

Budapest városrendezési szabályzatai

2023. november 20-án jelent meg a XI. Ingatlanfejlesztés Napja alkalmából a Budapest Anno újabb kötete.

Letöltés

Budapesti tisztviselőtelepek

Budapesti tisztviselőtelepek

2022. november 18-án jelent meg a X. Ingatlanfejlesztés Napja alkalmából a Budapest Anno újabb kötete.

Letöltés