IV. Ingatlanfejlesztés Napja

2016. november 17.

IV. Ingatlanfejlesztés Napja

2016-ban, negyedik alkalommal rendeztük meg Ingatlanfejlesztés Napja című programsorozatunkat. Célunk, hogy bemutassuk, az ingatlanfejlesztő „szakma” sokszínűségét, sokrétűségét. Nagy hangsúlyt fektetünk a jövő nemzedékre, a jövő szakembereire, ezért 2016-ban is kiemelten foglalkoztunk ezen a napon a diákokkal. IV. IFK Hallgatói Ötletpályázatunk „Restart és Start-up Az Y-Z generáció irodái rozsdaövezetben – rehabilitáció a Déli pályaudvarnál” címmel került kiírásra idén.

A nyertes pályázat prezentációját itt tekinthetik meg. (pptx, 178 MByte)

PROGRAMOK:

8.00 – 9.00 Kerekasztal beszélgetés a Jazzy rádió Millásreggeli című műsorában
Téma: az ingatlanfejlesztés múltja, jelene és jövője

14:00 – 15:00 Interjú az Info Rádió Aréna c. műsorában,
Dr. Takács Ernővel, az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület elnökével

18.00 – Gálavacsora szakmai partnereink számára – IV IFK Talentum Díj 2016 átadása
80 fős gálavacsora az IFK szakmai partnerei számára, díszvendégekkel
(helyszín: Gerbeaud Étterem, Átrium terem, Budapest, Vörösmarty tér 7-8.)

Képgaléria

Gálavacsora képek

• Elhunyt Kovács Attila

Az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület (IFK) tagvállalatai és elnöksége búcsúznak az innovatív ingatlanfejlesztőtől, kiváló szakembertől, inspiráló kollégától és nagyszerű baráttól, Kovács Attilától.

2021. február 16.

• Ingatlanfejlesztők: az irodaházak felkészültek az irodahasználók visszatérésére

Az irodaházak üzemeltetői felkészültek rá, hogy a járvány enyhülésével egyre több dolgozó tér vissza a munkahelyére a home office-ból – jelentette be Takács Ernő, az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület (IFK) elnöke.

2020. május 20.