II. Ingatlanfejlesztés Napja

Időpont

2014. november 20.

II. Ingatlanfejlesztés Napja

2014-ben, második alkalommal rendeztük meg Ingatlanfejlesztés Nap című programsorozatunkat. Célunk, hogy bemutassuk azt, hogy az ingatlanfejlesztő „szakma” milyen színes, sokrétű szakma. Nagy hangsúlyt fektetünk a jövő nemzedékre,a jövő szakembereire, ezért 2014-ben is kiemelten foglalkoztunk ezen a napon a diákokkal.


PROGRAMOK:

8.00 – 9.00 Kerekasztal beszélgetés a Jazzy rádió Millásreggeli című műsorában
Téma: az ingatlanfejlesztés múltja, jelene és jövője

10.00 – 11.00 Sajtótájékoztató
„Defibrillátor piktogramm pályázat” nyertes pályaművének bemutatása (résztvevők: IFK, MBSZ, Országos Mentőszolgálat, Magyar Nemzeti Szívalapítvány) valamint a „Az Ingatlanfejleszés Anno” c. könyvsorozat következő kötetének bemutatása (Budapest Központi Vásárcsarnoka)
helyszín: Gerbeaud Kávéház

14:00 – 15:00 Interjú az Info Rádió Aréna c. műsorában.
Téma: Az ingatlan, mint befektetés. Meghívott vendégünk: Zsiday Viktor, befektetési tanácsadó.

18.00 – Gálavacsora szakmai partnereink számára – IFK Talentum Díj 2014 átadása

80 fős gálavacsora az IFK szakmai partnerei számára, díszvendégekkel
(helyszín: Gerbeaud Étterem, Átrium terem, Budapest, Vörösmarty tér 7-8.)


Ebben az évben is meghirdettük Hallgatói Ötletbörzénket, amelyre kizárólag főiskolai, egyetemi hallgatók pályázhatnak. Idén az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet területére kell a diákoknak megálmodni azt, hogy hogyan lehet ezen a területen egy modern, környezettudatos, energiahatékony, központi egészségügyi intézményt megvalósítani.

Az idei gálavacsorán bemutattuk a 3 döntős pályázatot, amelyek közül a zsűri a Mozgásgyógyszer c. pályázatot találta a legjobbnak! Gratulálunk a csapatnak ezúton is.

A három döntős pályázatot itt találhatják:

Ebben az évben meghirdettünk egy másik pályázatot is, ami a tavalyi évi, „Defibrillátort az összes ‘A’ kategóriás irodaházba és bevásárlóközpontba” felhívásunkhoz kapcsolódik.
Ez egy grafikai pályázat, melynek célja, hogy a defibrillátorok fellelhetőségére egy egységes logót/piktogrammot terveztessünk grafikusokkal. A pályázat nyertesét, azaz a jövőben, Magyarországon használatos logót/piktogrammot szintén ezen a napon mutattuk be.

A zsűri által kiválasztott piktogrammot Petrók György grafikus készítette, a jövőben használatos jelzést itt találják.

Defibrillátor


Idén is egy gálavacsorával koronáztuk meg az egész napos rendezvényünket, köszönjük szépen minden kedves vendégünk részvételét!

Rendezvények

 • nov 20

  VIII. Ingatlanfejlesztés Napja

  2020-ban, nyolcadik alkalommal rendeztük meg Ingatlanfejlesztés Napja című programsorozatunkat, november 20-án. Célunk az volt, hogy bemutassuk, az ingatlanfejlesztő „szakma” sokszínűségét, sokrétűségét és, hogy nagy hangsúlyt fektetünk a jövő nemzedékre, a jövő szakembereire, ezért 2020-ban is kiemelten foglalkoztunk ezen a napon a diákokkal.

  Program

Hírek

 • Elhunyt Kovács Attila

  Az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület (IFK) tagvállalatai és elnöksége búcsúznak az innovatív ingatlanfejlesztőtől, kiváló szakembertől, inspiráló kollégától és nagyszerű baráttól, Kovács Attilától.

  2021. február 16.

 • Ingatlanfejlesztők: az irodaházak felkészültek az irodahasználók visszatérésére

  Az irodaházak üzemeltetői felkészültek rá, hogy a járvány enyhülésével egyre több dolgozó tér vissza a munkahelyére a home office-ból – jelentette be Takács Ernő, az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület (IFK) elnöke.

  2020. május 20.

Kiadványaink

Kórházépítészet Budapesten

„Kórházépítészet Budapesten”

2020. november 20-án jelent meg a VIII. Ingatlanfejlesztés Napja alkalmából a Budapest Anno újabb kötete.

Letöltés

Magyar Bau, magyar Haus

„Magyar Bau, magyar Haus”

2019. november 20-án jelent meg a VII. Ingatlanfejlesztés Napja alkalmából a Budapest Anno újabb kötete.

Letöltés