Egyéb

Európa legjobb városfejlesztési nagyprojektje lett a Liget Budapest Projekt az „ingatlanszakmai Oscaron” Cannes-ban

Budapest a világ ingatlanpiaci élvonalában – sikerrel mutatkoztak be a magyar fejlesztések.

Az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület is támogatja a lakásáfa csökkentését

Az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület (IFK) üdvözli és támogatja a Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter által előrevetített, az újépítésű lakások értékesítését terhelő ÁFA kulcs csökkentésére irányuló vizsgálatokat és szándékot. Az IFK nemzetgazdasági szempontból is fontos kérdésnek tartja az újépítésű lakások értékesítését terhelő […]

IX. Ingatlanfejlesztés Napja

2021-ben, kilencedik alkalommal rendeztük meg Ingatlanfejlesztés Napja című programsorozatunkat, november 19-én. Célunk az volt, hogy bemutassuk, az ingatlanfejlesztő „szakma” sokszínűségét, sokrétűségét és, hogy nagy hangsúlyt fektetünk a jövő nemzedékre, a jövő szakembereire, ezért 2021-ben is kiemelten foglalkoztunk ezen a napon a diákokkal.

Hotelek futószalagon

2021. november 20-án jelent meg a IX. Ingatlanfejlesztés Napja alkalmából a Budapest Anno újabb kötete.