Új tagokkal bővült az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület

Hat új taggal bővült a közelmúltban a legjelentősebb magyarországi ingatlanfejlesztő társaságok közös érdekképviselete, az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület (IFK). A két éve alakult szervezet tagjainak legfőbb célja, hogy a szakmában felhalmozott tudást egy letisztult szabályrendszer alapján, a funkcionalitás szempontjait szem előtt tartva, esztétikusan és gazdaságosan valósítsák meg a későbbi fejlesztésekben a felhasználók és a környezetet igényeinek figyelembevételével.

A 10 magyar, és nemzetközi tulajdonban lévő társaság által életre hívott Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesülethez a napokban csatlakozott a Codic Hungary, a BIF Nyrt., az ECE Hungária Zrt., a Graphisoft Park Nyrt., valamint az SCD Group Zrt., és a Talentis Ingatlanfejlesztő Holding Zrt.

Az egyesület szakmai tevékenysége kiterjed a világos, átlátható és kiszámítható településfejlesztési, építéshatósági szabályrendszer elérésére, az ingatlanfejlesztés szakmai színvonalának emelésére, az épített környezethez kapcsolódó társadalmi értékek fokozott védelmére, a tagvállalatok társadalmi szerepvállalási tevékenységének kiterjesztésére, valamint, az ingatlanfejlesztéssel kapcsolatos oktatási programok támogatására.

Rendezvények

  • nov 20

    VIII. Ingatlanfejlesztés Napja

    2020-ban, nyolcadik alkalommal rendeztük meg Ingatlanfejlesztés Napja című programsorozatunkat, november 20-án. Célunk az volt, hogy bemutassuk, az ingatlanfejlesztő „szakma” sokszínűségét, sokrétűségét és, hogy nagy hangsúlyt fektetünk a jövő nemzedékre, a jövő szakembereire, ezért 2020-ban is kiemelten foglalkoztunk ezen a napon a diákokkal.

    Program

Hírek

Kiadványaink

Kórházépítészet Budapesten

„Kórházépítészet Budapesten”

2020. november 20-án jelent meg a VIII. Ingatlanfejlesztés Napja alkalmából a Budapest Anno újabb kötete.

Letöltés

Magyar Bau, magyar Haus

„Magyar Bau, magyar Haus”

2019. november 20-án jelent meg a VII. Ingatlanfejlesztés Napja alkalmából a Budapest Anno újabb kötete.

Letöltés