Új elnökséget választott az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület

2013. március 21. – Új elnököt és alelnököt választott tegnapi közgyűlésen az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület. Az IFK Árendás Gergely leköszönő elnök utódjának dr. Takács Ernőt korábbi alelnököt, míg a megüresedő alelnöknek Angel Gábort választotta meg. Az IFK célkitűzése továbbra is a Magyarországon működő legnagyobb, nemzetközi szinten is elismert ingatlanfejlesztő társaságok közös érdekeinek képviselete, az épített környezet minőségének fejlesztése.

 Az új elnökség tagjai: dr. Takács Ernő, a Talentis Holding Zrt. vezérigazgatója, Angel Gábor, a Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. vezérigazgatója és Kocsány János, a Graphisoft Park SE vezérigazgatója. A leköszönő elnök, Árendás Gergely mandátuma lejártával 4 év után adta át az Egyesület vezetését.

Az új összetételű elnökség célja tovább folytatni az Egyesület alapításakor, 2009-ben meghatározott célok megvalósítását és a korábbi vezetőség által elkezdett munkát. Az elnökség kiemelt feladatának tartja az átlátható és kiszámítható településfejlesztési, építéshatósági szabályrendszer elérését Magyarországon és hatóságokkal való szorosabb együttműködés kialakítását az ingatlanpiacot érintő szabályozási kérdésekben. Az IFK tagja az Országos Építésügyi Fórumnak, rendszeres egyeztetéseket folytat a szektort érintő szabályozási kérdésekről az illetékes szervezetekkel. Célkitűzéseik közé tartozik továbbá a tagvállalatok társadalmi felelősségvállalási tevékenységének kiterjesztése, az épített környezethez kapcsolódó társadalmi értékek fokozott védelme, az ingatlanpiaci szereplők és a gazdaság egyéb ágainak szervezetei közötti párbeszéd kiépítése, valamint az ingatlanfejlesztéssel kapcsolatos oktatási programok támogatása.

 

Rendezvények

  • nov 20

    VIII. Ingatlanfejlesztés Napja

    2020-ban, nyolcadik alkalommal rendeztük meg Ingatlanfejlesztés Napja című programsorozatunkat, november 20-án. Célunk az volt, hogy bemutassuk, az ingatlanfejlesztő „szakma” sokszínűségét, sokrétűségét és, hogy nagy hangsúlyt fektetünk a jövő nemzedékre, a jövő szakembereire, ezért 2020-ban is kiemelten foglalkoztunk ezen a napon a diákokkal.

    Program

Hírek

Kiadványaink

Kórházépítészet Budapesten

„Kórházépítészet Budapesten”

2020. november 20-án jelent meg a VIII. Ingatlanfejlesztés Napja alkalmából a Budapest Anno újabb kötete.

Letöltés

Magyar Bau, magyar Haus

„Magyar Bau, magyar Haus”

2019. november 20-án jelent meg a VII. Ingatlanfejlesztés Napja alkalmából a Budapest Anno újabb kötete.

Letöltés