Műemlékvédelmi Konferencia

2013. április 11.

Műemlékvédelmi Konferencia

Tisztelt Látogató!

Köszönjük szépen, hogy részvételével megtisztelte Egyesületünket a 2013.04.11-én
megrendezett Műemlékvédelmi konferencián!

A konferencián bemutatott prezentációkat, előadásokat innen letölthetik, valamint
a konferencián készült fotókat is megnézhetik.

Üdvözlettel,
Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület

• Elhunyt Kovács Attila

Az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület (IFK) tagvállalatai és elnöksége búcsúznak az innovatív ingatlanfejlesztőtől, kiváló szakembertől, inspiráló kollégától és nagyszerű baráttól, Kovács Attilától.

2021. február 16.

• Ingatlanfejlesztők: az irodaházak felkészültek az irodahasználók visszatérésére

Az irodaházak üzemeltetői felkészültek rá, hogy a járvány enyhülésével egyre több dolgozó tér vissza a munkahelyére a home office-ból – jelentette be Takács Ernő, az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület (IFK) elnöke.

2020. május 20.