III. Ingatlanfejlesztés Napja

2015. november 20.

III. Ingatlanfejlesztés Napja

2015-ben, harmadik alkalommal rendeztük meg Ingatlanfejlesztés Nap című programsorozatunkat. Célunk, hogy bemutassuk, az ingatlanfejlesztő „szakma” sokszínűségét, sokrétűségét. Nagy hangsúlyt fektetünk a jövő nemzedékre, a jövő szakembereire, ezért 2015-ben is kiemelten foglalkoztunk ezen a napon a diákokkal. III. IFK Hallgatói Ötletpályázatunk „Club Tihany – a négy évszakos Balaton”címmel került kiírásra idén, melynek győztese a Pelso Premium Resort csapata.

A nyertes pályázat prezentációját itt tekinthetik meg. (pptx, 153 MByte)

PROGRAMOK:

8.00 – 9.00 Kerekasztal beszélgetés a Jazzy rádió Millásreggeli című műsorában
Téma: az ingatlanfejlesztés múltja, jelene és jövője

14:00 – 15:00 Interjú az Info Rádió Aréna c. műsorában,
Dr. Takács Ernővel, az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület elnökével

18.00 – Gálavacsora szakmai partnereink számára – III. IFK Talentum Díj 2015 átadása
80 fős gálavacsora az IFK szakmai partnerei számára, díszvendégekkel
(helyszín: Gerbeaud Étterem, Átrium terem, Budapest, Vörösmarty tér 7-8.)

Képgaléria

Gálavacsora képek

• Elhunyt Kovács Attila

Az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület (IFK) tagvállalatai és elnöksége búcsúznak az innovatív ingatlanfejlesztőtől, kiváló szakembertől, inspiráló kollégától és nagyszerű baráttól, Kovács Attilától.

2021. február 16.

• Ingatlanfejlesztők: az irodaházak felkészültek az irodahasználók visszatérésére

Az irodaházak üzemeltetői felkészültek rá, hogy a járvány enyhülésével egyre több dolgozó tér vissza a munkahelyére a home office-ból – jelentette be Takács Ernő, az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület (IFK) elnöke.

2020. május 20.