Tisztelt Hallgató!

Az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület 2023-ban már tizenegyedszer írja ki felsőoktatásban tanuló hallgatók számára Ötletpályázatát! Nagy öröm számunkra, hogy az elmúlt hét évben a csapatok szép számban vettek részt a pályázatunkon, és nagyon szép, komplex pályázati anyagokat nyújtottak be.

Ebben az évben ismét izgalmas területeket választottunk az ötletpályázat alapjául, a 2023. évi pályázatunk címe:

REVITALIZÁCIÓ - ÉRTÉKTEREMTÉS - ingatlanfejlesztési tanulmány készítése - pályázat szakmai mentorokkal

Választható témakörök:

1. Goldmann György tér – méltó új épület a Műegyetemnek, interdiszciplináris kapcsolatok – 2020. óta vár a volt menza és V2 épületek bontása után a terület egy új hasznosítási forma megtalálására. A helyszín több egyetem közelségében található, így akár multifunkcionális felhasználás is szóba jöhet. Emellett a város és a Duna part egyik frekventált helyszíne, UNESCO világörökségi terület határán található, így a megfelelő hasznosítás mellett az építészeti megjelenés kiemelten fontos.

2. Kőérberek Arzenál, avagy a volt kamaraerdei repülőtéri laktanya életre keltése – A budaörsi repülőtér szomszédságában található rozsdaövezeti terület, a volt Vasvári Pál Laktanya revitalizációja, egy kisebb városrész kialakítása a cél. Alapvetően kertvárosias beépítés jöhet szóba, mindenképpen elsőrendű feladat a szükséges szolgáltatáscsomagok kialakítása. A terület infrastruktúrájának és tájépítészetének kialakítása.

Az IFK jelen pályázati felhívással arra szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy mennyire összetett feladat az ingatlanfejlesztés, milyen sok különböző szempont és szakterület összehangolására van szükség akár csak egy megfelelő koncepció összeállításához is. Várjuk az ötletes, izgalmas pályázatokat!

Üdvözlettel,
dr. Takács Ernő
Elnök
Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület

Pályázati kiírás letöltése


Még nem regisztrált?
Kattintson ide!

Pályázat leadási határideje:
2023. november 6. 23:59

Hátralévő idő:

2023 © IFK Egyesület Minden jog fenntartva.