Tisztelt Hallgató!

Az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület 2019-ben már hetedszer írja ki felsőoktatásban tanuló hallgatók számára Ötletpályázatát! Nagy öröm számunkra, hogy az elmúlt hat évben a csapatok szép számban vettek részt a pályázatunkon, és nagyon szép, komplex pályázati anyagokat nyújtottak be.

Ebben az évben ismét izgalmas területeket választottunk az ötletpályázat alapjául, a 2019. évi pályázatunk címe:

Ingatlanfejlesztési tanulmány készítése a kiíró által megajánlott témakörökből – pályázat szakmai mentorokkal

Választható témakörök:

1. Déli Pályaudvar fejépületének funkcióváltása, átalakítása - avagy élet a MÁV után, mi lehet a terület szerepe, ha a vasút Kelenföldig kiköltözik. Milyen új használati mód jöhet szóba, ami a környezettel harmonizál és új életet lehet az aluljárós részbe, a változatlanul jelentős átmenő forgalomnak megfelelően.

2. Modern panelház és környezetének kialakítása – Korszerű lakótelepekre, panelházakra változatlanul jelentős az igény. Az építőipari mutatókat is figyelve, érdemes megvizsgálni az előregyártott elemek használhatóságát, és ehhez mindenképpen szükséges egy praktikus csomagterv kialakítása. Frekventált környezetben, panorámás XI. kerületi telken megvalósítható épület tervét várjuk.

3. Budapest Park – a népszerű koncerthelyszín átalakítása színvonalas hellyé – parkolás és hangszigetelés megoldása, belső szolgáltatások racionalizálása és minőségi javítása, időjárási anomáliák kezelése, kiegészítő szolgáltatások, a helyszín minél jobb napközbeni használhatóságára.

Az IFK jelen pályázati felhívással arra szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy mennyire összetett feladat az ingatlanfejlesztés, milyen sok különböző szempont és szakterület összehangolására van szükség akár csak egy megfelelő koncepció összeállításához is. Várjuk az ötletes, izgalmas pályázatokat!

Üdvözlettel,
dr. Takács Ernő
Elnök
Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület

Pályázati kiírás letöltése


Még nem regisztrált?
Kattintson ide!

Pályázat leadási határideje:
2019. november 3. 23:59

Hátralévő idő:

2019 © IFK Egyesület Minden jog fenntartva.